Haber: Fırat Bulut

Maçoğlu, genel merkezler düzeyinde görüşmeler sonrası Yeşil Sol Parti Ardahan İl binasında açıklama yaptı. Maçoğlu, Yeşil Sol Parti Ardahan milletvekili adaylarına destek olmak için kente geldiğini ve iki gün boyunca Ardahan’da olacağını söyledi.

Maçoğlu “Ardahan’da yoldaşlarımızı parlamentoya göndermek içim çaba harcayacağız. Hepimize bir iş düşüyor. Süreç önemli bir süreç” ifadelerini kullandı.

Her alanda mücadele geliştirilmesi gerektiğini söyleyen Maçoğlu, şöyle devam etti:

“Bunun farkındalığı ile hareket etmeye çalışıyoruz. Yine süreç gerçekten kapitalist sistemin, emperyalist sistemin bu baskıcı, zulümcü yanından kaynaklı emekçiler, ezilenler, işçi sınıfı, kadınlar ülkedeki bütün ötekileştirmeye çalıştıklarının örgütlü bir şekilde omuz omuza verip birleşip yönetmeye aday olmamız lazım. Muhalefeti bırakıp iktidarlaşıp bu resmi büyüterek bu ülkenin asıl sahiplerinin bir araya gelip azınlığın yönetim anlayışını indirip ötekileştirilenlerin yeniden iktidara geçmesi lazım. Biz de bize düşen neyse bizim gücümüz oranında buradaki yoldaşlarımıza katlı sunmak için geldik.”