Antakya’daki yüzlerce kişiye mezar olan Rönesans Rezidans’ta hayatını kaybeden Hataysporlu Christian Atsu’nun 5 Şubat gecesi Portekez'e bileti olduğunu anlattı. Gerçekgündem'den Melisa Gülbaş'ın haberine göre; Yıldız, Atsu'nun depremden bir gün önce yani 5 Şubat'taki maçta attığı golün Atsu'nun kaderini değiştirdiğini şu sözlerle anlattı:

“Deprem gecesi Hatayspor’un Kasımpaşa ile maçı vardı. Hatayspor ligde kalabilmek, tutunabilmek adına bu maçı mutlaka kazanmalıydı. Hatayspor’un Christian Atsu adında dünya çapında bir futbolcusu vardı. O gün maçtan hemen sonra 23.00’te Portekiz’e gidecekti. Valiziyle, çantasıyla birlikte stadyuma gitti. Maçın ikinci yarısında sonlara doğru oyuna girdi. Maç berabere devam etmekteydi. Maçın uzatmalarında Atsu gol attı. Hatayspor Kasımpaşa’yı 1-0 yendi. İnanılmaz bir sevinç yaşandı o gün. Atsu o gün Portekiz’e gitmekten vazgeçti. Bu 5 Şubat gecesi saat 21.30 civarıydı. Portekiz’e gitmekten vazgeçti, biletini iptal etti ve gitmedi. O gece de kaldığı Rönesans Rezidans’ta hayatını kaybetti. Orada bine yakın insan enkaz altında kaldı.”

Hatay'da mezara dönüşen binaların yarısından fazlası ruhsatsızmış! Lütfü Savaş 2009'dan beri belediye başkanı Hatay'da mezara dönüşen binaların yarısından fazlası ruhsatsızmış! Lütfü Savaş 2009'dan beri belediye başkanı