Edirne Cezaevinde tutuklu bulunan eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, sosyal medya hesabı üzerinden seçim açıklamalarına devam ediyor. Vatandaşlara seslenen Demirtaş, "Erdoğan seçimle iş başına gelmiş bir devlet memuru ama örneğin bir vergi memuru kadar da iş güvencesi yoktur. Mesela isteseniz ilk seçimde kendisini işten çıkarabiliyorsunuz" ifadelerini kullandı.

"Birçok kişi Erdoğan’ı devlet sanıyor. Halkın bir kısmını, Erdoğan gidince devletin de yıkılıp biteceğine inandırmayı başardılar" ifadelerini kullanan Demirtaş, Erdoğan'ın bbir memur olduğunu ve bir vergi memuru kadar güvencesinin olmadığını belirtti.

Demirtaş paylaşımında vatandaşlara, "Memur olan Erdoğan, patron olan sizsiniz, devlet sizsiniz" dedi.

Demirtaş'ın paylaşımları şöyle:

"21 yıl çok uzun bir süre ve o kadar büyük baskılar altında geçti ki, birçok kişi Erdoğan’ı devlet sanıyor. Halkın bir kısmını, Erdoğan gidince devletin de yıkılıp biteceğine inandırmayı başardılar. Oysa Erdoğan seçimle iş başına gelmiş bir devlet memuru, hepsi bu.

Evet, Erdoğan seçimle iş başına gelmiş bir devlet memuru ama örneğin bir vergi memuru kadar da iş güvencesi yoktur. Mesela isteseniz ilk seçimde kendisini işten çıkarabiliyorsunuz. Yani memur olan Erdoğan, patron olan sizsiniz, devlet sizsiniz."

Screenshot_3-3