KÜLTÜR & SANAT

Demet Akalın'dan festival iptallerine tepki: Rockçı, popçu, rapçi, türkücü bir olalım!

Şarkıcı Demet Akalın, sosyal medya hesabından son zamanlarda konser ve festivallerin iptal edilmesine tepki gösterdi. Akalın, “Rockçısı popçusu rapçisi türkücüsü gerçekten bir olma zamanı!" dedi.

Abone Ol

Son dönemlerde konser ve festivallerin iptal edilmesine tepki gösteren şarkıcı Demet Akalın, birlik olma çağrısında bulundu.

Son olarak Marmaris'te Çağdaş Fest'in başlamasına 2 gün kala iptal edilmesine Akalın, “Rockçısı popçusu rapçisi türkücüsü gerçekten bir olma zamanı!!! Saçma sapan bir yere olay!!! Konserimekarışma" yazdı. 

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="tr" dir="ltr">Rokcısı popçusu rapçisi türkücüsü gerçekten bir olma zamanı!!! Saçma sapan biyere olay!!! <a href="https://twitter.com/hashtag/konserimekar%C4%B1%C5%9Fma?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#konserimekarışma</a> <a href="https://t.co/MdYjQEy1fl">https://t.co/MdYjQEy1fl</a></p>&mdash; Demet Akalin (@DemetAkalin) <a href="https://twitter.com/DemetAkalin/status/1567410655006711809?ref_src=twsrc%5Etfw">September 7, 2022</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>