Haber: Mehmet Şirin Demir

Lokal açılışına DEM Parti Batman Milletvekili Zeynep Oduncu, DEM Parti İl Eş Başkanları, ilçe yönetimi ve vatandaşlar katıldı.

Yoğun bir katılımla açılan lokalde görevden uzaklaştırılan Batman Belediyesi Eş Başkanı Songül Korkmaz, kitleye seslenerek AKP'nin kayyım politikasını eleştirdi. Korkmaz, "Halkımızın iradesine gasp edilerek belediyelerimize kayyum atıldı. Bizler bu seçimde bir kez daha irademize sahip çıkacağız" dedi.

DEM Parti Beşiri Belediye Eş Başkanı Mehmet Akif Akın, ise Beşiri halkı hizmetten eksik kaldığını ifade etti. Akın şöyle konuştu:

"El birliği ilçemizin hak ettiği hizmeti halkımızla beraber edeceğiz. İlçenin demokratikleşmesi, adaletin sağlanması ve çoğulcu katılımı sağlamak için kararlılıkla mücadele eden bir partiyiz. Bizler çeştililiğin ve farklılığı zenginlik gören bir anlayışla hareket ediyoruz. Bugün hep beraber seçim lokalin açılışını yapıyoruz. Lokal kapımız herkesime açık olduğu gibi 31 Marta da Beşiri Belediyesi'nin kapısı da açık olacak. Beşiri Belediyesi'nin kapısı sadece bize oy verenlere değil bütün halkımıza açık olacak. Beşiri'nin alt yapı sorunu var. Bu sorunu el birliği ile çözeceğiz. Diğer sorunları da tespit ederek çözümlerini de önümüzdeki günlerde projelerimizle beraber açıklayacağız."