2011 yılında Turizmci Fettah Tamince’ye ait Rixos Otel’de "şüpheli" bir şekilde yaşamını yitiren Burak Oğraş cinayetinde dönemin Antalya İl Emniyet Müdürü Ali Yılmaz katilleri korumak ve delilleri karartmakla suçlanmıştı.

Antalya eski Emniyet Müdürü Yılmaz, kısa bir süre önce İYİ Parti Antalya Milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.

"ADETA ÖDÜLLENDİRİLDİ: RIXOS OTEL'DE YÖNETİM KURULU..."

Fethullah Gülen’e yakınlığıyla bilinen tanınan Fettah Tamince’nin sahibi olduğu Antalya’daki Rixos Lares Hotel’de staj yapan 16 yaşındaki Burak Oğraş’ın cansız bedeni otelin tahsis ettiği pansiyonun önünde yer alan ve içinde su olmayan havuzda bulunmuş ve  2011 yılında savcı Ümit Yaşar Özdemir tarafından başlatılan soruşturmada yol alınamamıştı.

Cinayetten on ay kadar sonra ise Fettah Tamince tarafından Eminet Müdürü Yılmaz'a ci Rixos Otel’de "Yönetim Kurulu" görevi verilmişti.

BURAK'IN BABASI TİP'TEN ADAY OLDU

Uzunca bir süredir adalet çağrısı yapan ve oğlunun katillerinin gereken cezayı alması için mücadel eden baba Murat Oğraş ise yaptığı açıklamayla Türkiye İşçi Partisi'nden (TİP) aday adayı olduğunu duyurdu.

"12 yılı aşkın bir süredir istisnasız her gün adalet mücadelesi verdiğini" belirten Murat Oğraş, sosyal medya hesabından Tekirday milletvekili aday adayı olduğunu paylaştı.

Oğraş şu ifadeleri kullandı:

"Dostlar; oğlum Burak ve birçok adalet mağduru insanlar için, 12 yılı aşkın bir süredir istisnasız her gün sürdürdüğüm adalet mücadelelerini, Türkiye İşçi Partisi çatısı altında Tekirdağ mv. aday adaylığına müracaat etmiş bulunuyorum. Herkes için adalet istemeye devam edeceğim"