Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) ve BELTAŞ Vakfı, bugün Beşiktaş Çağdaş Sanat Galerisi’nde “Anadolu’da Bir Kızım Var” adlı bağış sergisi açacak. Sergiden elde edilecek gelir, ihtiyaç sahibi çocukların eğitim giderleri için kullanılacak.

ÇYDD ve BELTAŞ Vakfı, çocukların eğitimine destek sağlamak için 21 Mart-15 Nisan arasında Beşiktaş Çağdaş Sanat Galerisi’nde “Anadolu’da Bir Kızım Var” adlı bağış sergisi düzenliyor. Bağış sergisi kapsamında birçok sanatçının eseri, çocukların burs ve uzaktan eğitim ekipman ihtiyaçları gibi eğitim giderlerini karşılamak üzere Beşiktaş Çağdaş Sanatlar Galerisi’nde sergilenecek.

GELİRLER PROJENİN İZİNLİ HESABINA AKTARILACAK

Beşiktaş Belediyesi’nin ev sahipliğinde yapılacak sergi, BELTAŞ Vakfı, Devrim Erbil Vakfı, Uluslararası Plastik Sanatlar Derneği (UPDS), İstanbul Grafik Sanatlar Müzesi (İMOGA), Piramid Yayıncılık Kurumları ve birçok sanatçı ile ortak yürütülecek. Serginin gelirleri, ÇYDD’nin “Anadolu’da Bir Kızım Var” projesinin izinli hesabına aktarılacak.

Eserler, bağış karşılığı satın alan kişilere doğrudan teslim edilecek. Bağış sergisi, bugün saat 19:00’da Beşiktaş Çağdaş Sanat Galerisi’nde açılacak. Sanatseverler, 15 Nisan’a kadar sergiyi ziyaret edebilecek.