Haber: firtinahaber.com

ATA İttifakının Cumhurbaşkanı Adayı Sinan Oğan, Sakarya ziyaretinde bir dizi temaslarda bulundu. firtinahaber.com temsilcisi Arzu Sağlam ve Ayşenur Kaya'ya özel açıklamalarda bulunan Oğan'ın röportaj esnasında kendisine mikrofon uzatan Editör Sağlam'a "Elin yoruldu, sana kıyamam. Mikrofonu ben tutarım" sözlerini sarf etmesi, yüzlerde tebessüm oluşturdu.

Seçmen kitlesi olarak muhafazakar ve milliyetçi olarak tanımlanan Sakarya'da kendisinin ve ittifak temsilcilerinin halk tarafından çok sıcak karşılandığını anlatan Oğan, "Adaylarımız ve temsilcilerimizin topluma kendilerini benimsettiklerini ve kabul ettirdiklerini gördük. Yeni bir ittifak ve yeni bir cumhurbaşkanı adayı olarak, ittifakımızın milletvekili adaylarının da yeni yüzler olduklarını görüyorum" diye konuştu.

''TOPLUM YORULDU''

Toplumun eskiden ve köhneden yorulduğunu anlatan Oğan, "Yeni bir yüz, yeni söylemler ve yeni siyaset anlayışı ile geldik. Onun için ATA İttifakı'nın özellikle bir ivme yakaladığını görüyorum. Medya bize bir süre ambargo uyguladı ama bunu artık yavaş yavaş kaldırmak durumunda kaldılar. Çünkü bazı şeyleri sadece geciktirebilirsiniz, engelleyemezsiniz" dedi.

''GÜNAHIN DA SEVABIN DA ORTAĞI DEĞİLİZ''

Siyasette belli isimlerin sürekli var olduğunu belirten Oğan, "Sayın Cumhurbaşkanı, tahtirevallinin bir tarafında otururken, Sayın Kılıçdaroğlu ve Sayın İnce de diğer tarafındaydı. Biz ATA İttifakı olarak son 20 senenin günahının da sevabının da ortağı değiliz" ifadelerini kullandı.

İktidarlarında gençlerin rahat ettiği bir Türkiye hayal ettiklerini anlatan Oğan, "Biz yüksek teknoloji diyoruz, biz liyakat diyoruz, biz eğitim diyoruz. Biz gençlerin rahat nefes alabilecekleri bir Türkiye hayal ettiğimizi ve yaratacağımızı söylüyoruz. Nefes almak sadece ciğerleri oksijenle doldurmak

#Seçim2023 Yerel Medya Koordinasyonu