Haber: Hülya Kılınç

AKP Şehzadeler İlçe Başkanı Ali Özyiğit, geçtiğimiz günlerde CHP Şehzadeler İlçe Başkanı Hakan Gürtunca'nın Şehzadeler Belediyesi'nin 43 arsasını satışa çıkardığı yönündeki açıklamasına cevap verdi.  Özyiğit, AKP'li Şehzadeler Belediyesi'ni arsa sattığı için eleştiren CHP'li Gürtunca'yı, CHP'li Saruhanlı Belediyesi'nin yaptığı taşınmaz satışlarını görmezden gelmekle suçladı. 


CHP'li Saruhanlı Belediye Başkanı Zeki Bilgin'in 2023 yılı içerisinde çok sayıda taşınmaz sattığına işaret eden Özyiğit, ayrıca içinde bulunduğumuz Ekim ve Kasım aylarında 47 taşınmazın satış ihale işlemlerini de devam ettirmekte olduğuna dikkat çekti. 

WhatsApp Image 2023-10-19 at 16.55.44

Gürtunca'ya “CHP'li Saruhanlı Belediyesi'nin taşınmazları satmasında hiçbir mahsur görmüyorsunuz, Şehzadeler Belediyesi'nin 19 taşınmazının satışına mı laf ediyorsunuz?” sorusunu yönelten Özyiğit şöyle devam etti “Bu nasıl bir çelişkidir? Basın açıklamasında arsalardan elde edilecek para nerede kullanılacak diye bir soru sormuşsunuz. Bugüne kadar olduğu gibi Şehzadeler Belediyesi'nin bütün gelirleri halkımızın hizmetine sunduğumuz yüzlerce hizmetine harcanmış, bundan sonrakiler de yine aynı amaçla kullanılacaktır. Bir belediyenin atıl durumda olan taşınmazlarının satışlarından elde ettiği gelirle bu hizmetleri yapmasından daha doğal bir şey olabilir mi? Yine Sayın Gürtunca seçimlere kısa bir süre kala siyaset yapacağım diye vicdanını rafa kaldırıp, gözlerini gerçeklere kapatıp belediyemizi yıpratmaya yönelik ithamlarına devam etmektedir. Kendilerine tavsiyem gerçekle ilgisi olmayan haksız eleştiriler yerine şehrimizin daha güzel hizmet alabilmesi için yapıcı eleştirilerde bulunmalarıdır. Kendi belediyelerinden bihaber olan Sayın Gürtunca'ya tavsiyemiz öncelikle CHP'li belediyelere neden taşınmaz satışı yaptıkların sormalarıdır.Şehzadeler Belediye Başkanımız Ömer Faruk Çelik son 9 buçuk yılda fiziki şartlar açısından Manisa'nın en zor ilçesi olan Şehzadelerde
sayısız hizmeti hayata geçirmiştir.”