İmamoğlu, Başakşehir İSKİ Terkos-İkitelli İsale Hattı açılış törenine katıldı. Açılışın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan İmamoğlu'na temel atma töreni için gittiği Sultangazi'de CHP İlçe Başkanı Kemal Avseren'le arasında yaşanan diyalog soruldu. 

"BAZEN HATA YAPANLARI UYARMAK GEREKİR"

“Cumhuriyet Halk Partisi her zaman yanımızda. İlçe başkanımız, belediye başkanımız, yine belediye başkan vekilimiz bazen hata yapanları uyarmak gerekiyor. CHP her zaman yanımızda. Biz aileyiz, bir aradayız. Çok güçlüyüz” 

NE OLMUŞTU? 

İmamoğlu, dün Sultangazi’de düzenlenen bir açılış törenine katılımın azlığından şikayet etmiş, CHP Sultangazi İlçe Başkanı Kemal Avseren’e, “Sen kendi üyene burada büyükşehir belediyesinin temelini duyurmuyorsan, rezillik” diyerek tepki göstermişti.

"İSTANBUL İTTİFAKI ÇOK GÜZEL OLACAK" 

İmamoğlu, yerel seçimlerde olası bir ittifak yapılıp yapılmayacağına ilişkin soruya ise,“Toplumsal ittifak o kadar bizi besledi ki. Yani bunu çok daha güçlü bir şekilde tarihi bir boyutta İstanbul’da tekrar başaracağız. İstanbul ittifakı, çok güzel olacak” diye cevap verdi.