Haber: Merve Yiğit

Yerel seçimlere adım adım yaklaşılırken, CHP Manisa İl Başkanı İlksen Özalper'den çarpıcı açıklamalar geldi. CHP'li Başkan Özalper, Manisa'da anket sonuçlarından büyük bir memnuniyet duyduklarını belirterek, "Seçmen nezdinde gönül ittifakı kuruldu" dedi.

"HİÇ UMMADIĞIMIZ KİŞİLERDEN DESTEK TELEFONLARI ALIYORUZ"

Başkan Özalper, "Partimizdeki değişim, hem üyelerimiz hem de halkımızda büyük bir umut ve beklenti yarattı. Halkımızı hayal kırıklığına uğratmamak ve beklentilerini boşa çıkarmamak için Manisa Büyükşehir ve 17 ilçemizde gece gündüz demeden çalışıyoruz. Bu çalışmalarımıza daha önce farklı partilere oy atmış vatandaşlarımızdan da destek alıyoruz. Hiç ummadığımız kişilerden destek telefonları alıyoruz. Yerel seçim çalışmalarımızda bu tür destekler motivasyonumuzu daha da artırıyor. 2019 yerel seçimlerinde kazandığımız Akhisar, Turgutlu, Alaşehir ve Saruhanlı'da halkımız için yaptığımız çalışmalar ortada. Şimdi, halkçı belediyeciliği Manisa Büyükşehir ve 17 ilçeye yaymak için kampanyamıza son sürat devam ediyoruz" dedi.

"SEÇMEN SANDIKTA İTTİFAK YAPACAK"

CHP Manisa İl Başkanı İlksen Özalper son olarak şu ifadeleri kullandı, "Önümüzdeki yerel seçimler, 2028 yılının provası olacak. Hem Türkiye'yi, hem de Manisa'yı CHP'nin halkçı belediyecilik anlayışıyla tanıştıracağız. Sahada seçmenden aldığımız mesaj çok açık, halkta bir gönül ittifakı kurulmuş. Belediyeleri sömüren, yandaşlarını zengin eden AKP zihniyetine karşı seçmenimiz, partimizin adayında birleşecek. Sömürüye, torpile karşı hem Manisa Büyükşehir'de, hem de 17 ilçede CHP belediyeciliği zafer kazanacak. Kimsenin inanamayacağı ilçelerde bile seçim yarışını birinci bitireceğiz. Gönül ittifakıyla şehrimizin kaderini değiştireceğiz"