CHP Yunusemre Belediye Başkan Adayı Semih Balaban, 31 Mart yerel seçimine günler kala seçim çalışmalarına son hız devam ediyor. Her gün birçok yerde halk buluşması gerçekleştiren CHP Yunusemre Belediye Başkan Adayı Semih Balaban'ın dün akşam Tevfikiye ve Malta mahallelerinde yaptığı ziyaretler ile 8 Eylül ve İzmir Caddesi'nde gerçekleştirdiği selamlama yürüyüşü, vatandaşların gösterdiği yoğun ilgi nedeniyle adeta bir miting havasında geçti. Mahalle ziyaretlerinde, esnaf ve vatandaşın, sorun ve taleplerini dinleyen CHP'li Balaban, çözüm önerilerini anlattı.

“PARTİ AYIRT ETMEDEN YUNUSEMRE HALKINI KUCAKLAYACAĞIZ”

Halk buluşmasında yaptığı konuşmada, belediye başkanı olduğunda parti ayrımı yapmaksızın herkese eşit bir şekilde hizmet edeceğini belirten CHP'li Balaban, şu ifadeleri kullandı; “Tevfikiye'nin  ve Malta'nın onurlu insanları, hepinizi sevgi ile saygı ile selamlıyorum. Bize bu harika geceyi yaşatıyorsunuz. Bizim tek bir amacımız var o da halka hizmet etmek. Belediyenin bütün imkanlarını, halk için kullanmak. Bizler, başkan seçilerek bunu başaracağız. AK Parti'ye de MHP'ye de oy  veren yurttaşları başımızın tacı yaparak, hiç kimseyi ayırt etmeden tüm Yunusemre halkını kucaklayacağız. Gecelerinde aç yatılmayan, gündüzlerinde işsiz dolaşılmayan bir Yunusemre'yi hep birlikte inşaa edeceğiz.”  Vatandaşlar da, “Yunusemre seninle gurur duyuyor” sloganları eşliğinde Balaban'ın konuşmasına destek verdi.  

HALKTAN BALABAN'A YOĞUN İLGİ

CHP'li Balaban, konuşmasının ardından vatandaşlarla bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Balkan göçmenlerinin de özel ilgisiyle karşılaşan CHP'li Balaban, kendisine destek sözü veren göçmenlerle birlikte Balkan müzikleri eşliğinde halay çekti.

GÖRKEMLİ YÜRÜYÜŞ

CHP Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban'ın halk buluşması, 8 Eylül ve İzmir Caddesi'nde bando takımı eşliğinde gerçekleştirdiği görkemli bir selamlama yürüyüşü ile son buldu.  Coşkulu kalabalık eşliğinde yürüyen Balaban'a, birçok vatandaş da balkonlarından selamlayarak karşılık verdi.