CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun isteğiyle CHP, 27-29 Mayıs tarihleri arasında 247 belediye başkanı ile Van'da bir araya gelecek.

Daha önce Gaziantep ve Kayseri'de belediye başkanları çalıştayı yapan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) bu kez de Van'da 11’i büyükşehir 10’u il olmak üzere toplam 247 belediye başkanı ile buluşacak. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun bizzat talimat verdiği Van programı 3 gün boyunca sürecek.

"TÜRKİYE'NİN GÖZÜ KULAĞI VAN'DA OLACAK"

Üç günlük program hakkında sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan CHP Van İl Başkanı av. Seracettin Bedirhanoğlu, "Tüm belediye başkanlarımız Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında Van'da toplanıyor. 27-28-29 Mayıs'ta başkanlarımızı Van'da ağırlayacağız. Bu program partimizin Van'ı ne kadar önemsediğini gösteriyor. Türkiye'nin gözü kulağı Van'da olacak" ifadesine yer verdi.

TOPLANTI GÜNDEMİ "BELEDİYELER NE YAPTI VE NE NELER YAPACAK?" OLACAK

Van'da yapılacak 3 günlük çalıştayda belediyelerin 31 Mart tarihinden bu yana yaptıkları çalışmalar ve bundan sonraki adımları üzerine konuşulacak. Öte yandan belediyelerin kendi aralarında yardımlaşmalarını ve ortak projelerde buluşmalarını amaçlayan arama toplantıları da yapılacak.

GAZETECİ OKTAY CANDEMİR, ZİYARETİ dokuz8'e DEĞERLENDİRMİŞTİ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 11’i büyükşehir olmak üzere toplam 247 belediye başkanı ile Van’da bir araya gelecek. 27-28 ve 29 Mayıs tarihlerinde CHP yönetimi Van'da kampa girecek. dokuz8HABER CHP'nin kampını yakından takip edecek. Vanlı Gazeteci Oktay Candemir, CHP'nin ziyaretini dokuz8'e değerlendirdi.