Haber: Hülya Kılınç

CHP Manisa İl ve Şehzadeler İlçe Başkanlığı önünde düzenlenen tanıtıma CHP Manisa İl Başkanı Ferdi Zeyrek, CHP Şehzadeler İlçe Başkanı Mert Özkösemen, CHP Yunusemre İlçe Başkanı Mehmet Arslan, CHP Şehzadeler Belediye Başkan aday adayları Gülşah Durbay, Hakan Gürtunca, Ziya Çiçek, Nurettin Dingaz, Manisa Bitlisliler Derneği Başkanı Cevdet Çiçek, Manisaspor Başkanı Taner Kestaneci, sivil toplum kuruluşları ve partililer katıldı. 

gökay  budak şehzadeler


CHP Manisa İl Başkanı Ferdi Zeyrek, Manisa Büyükşehir ve 17 ilçeyi kazanacaklarını ve CHP'nin bayrağını dikeceklerini belirtirken, CHP Şehzadeler İlçe Başkanı Mert Özkösemen'de yerel seçimlerde üstün bir başar göstereceklerini dile getirdi. 


“SORUNLARI TESPİT ETTİK ÇÖZÜMLERİMİZ HAZIR”


Bir dönem Manisaspor’da başkanlık yapan iş insanı Gökay Budak, 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde Şehzadeler Belediye Başkanlığı aday adaylığı açıklamasında şunları söyledi “ Çok heyecanlıyım, çünkü hayallerimizi ve ideallerimizi gerçekleştirebileceğimiz çok önemli bir yere aday olduk. 170 bin kişinin yaşadığı ilçemizin dünden bugüne gelen sorunların ve eksiklerin farkındayız. Yaklaşık 2 yıldır imardan kentsel dönüşüme, tarımdan sanayiye, eğitimden kültür sanata, deprem öncesi tedbirlerden deprem sonrasına kadar bütün eksiklerin tespiti ve çözümü noktasında 20 kişilik bir ekip ile çok özel çalışmalar yaptık. 


“HEP BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ. ÇÜNKÜ BU ŞEHİR BİZİM”


Birbirinden değerli bunca görevi yaptıktan sonra, hayatımın en heyecanlı görevini yapmak için, şehrime ve halkıma güzel bir miras bırakmak için, yarınlardan umudu olan nesiller için, Şehzadeler Belediye Başkanlığına aday adayıyım. Hayallerimiz var, çünkü sizlerin hayali var, biliyoruz. İnancımız var, çünkü sizlerin inancı var, biliyoruz. Ve hepsinden önemlisi bizim umudumuz var. Hep birlikte başaracağız. Çünkü Şehzadeler’de umut var. Kadınıyla erkeğiyle, genciyle yaşlısıyla, bir şehir ayağa kalkıyor. Hep birlikte başaracağız, çünkü bu şehir bizim.  Ve bizim olanı hep birlik alacağız. Hepinize çok teşekkür ederim, ayağınıza sağlık. Yüreğinize sağlık, umudunuza sağlık” diye konuştu.