Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023 depremlerinin yıl dönümünde CHP Manisa İl Başkanlığı, yaşamını yitiren vatandaşları andı.

CHP Manisa İl Başkanı İlksen Uludağ Özalper ile birlikte CHP Manisa İl Binası önünde toplanan partililer, ilk depremin olduğu saat 04:17’de 2 dakikalık saygı duruşunda bulundu.

“SORUMLULUĞU OLANLARA HİÇBİR ŞEY OLMADI”

CHP Manisa İl Başkanı İlksen Uludağ Özalper konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Geçen yıl saat 04:17’de zaman yüreklerimizde onarılmaz yaralar açarak durdu. Kaç anne ,kaç baba ,kaç evlat  son kez iyi geceler diledi birbirine son olduğunu bilmeden… Üstünden kocaman bir yıl geçti ama acımız hala taze. Sorumluluğu olan neredeyse hiç kimseye hiçbir şey olmadı” dedi.

“ACIMIZ VE ÖFKEMİZ DİNMEDİ DİNMEYECEK”

CHP Manisa İl Başkanı İlksen Uludağ Özalper son olarak şu ifadeleri kullandı, “İnsanları korkutarak siyaset yapan, bilerek isteyerek ‘bize oy vermediniz diye size yardım göndermedik’ diye itiraf eden Cumhurbaşkanı var, söz bitti. Acımız da, öfkemiz de dinmedi, dinmeyecek. Gün gelecek devran dönecek bu halk sorumlulara, hak hukuk adaletin yerine korku salanlardan hesap soracak. Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımızı saygı ve rahmetle anıyoruz”