Ahmet Ünsal / Manisa
Cumhuriyet Halk Partisi Manisa İl Başkanlığı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında sivil toplum kuruluşlarının katılımıyla Cumhuriyet Meydanı’nda tören düzenledi.
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Besim Dutlulu, Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban ve Şehzadeler Belediye Başkanı Hakan Şimşek ile çok sayıda STK temsilcisi ve vatandaşın da katıldığı tören kapsamında Millî Egemenlik Anıtı’na çelenk sunuldu.
Törende konuşan CHP Manisa İl Başkanı İlksen Özalper, 23 Nisan’ın toplumsal sorumluluğuna dikkat çekti.

“Egemenlik milletin ortak iradesidir”
Özalper, “Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılmasıyla birlikte egemenlik kayıtsız şartsız millete bırakılmıştır. 23 Nisan, bu yönüyle sadece bir tarih değil, millet iradesinin en güçlü teminatıdır. Bu değerleri yaşatmak ve gelecek kuşaklara aktarmak hepimizin sorumluluğudur” ifadelerini kullandı.
“Çocuklarımızın geleceğinden sorumluyuz”
23 Nisan’ın çocuklara armağan edilmesinin taşıdığı anlamı vurgulayan Başkan Özalper, “Bu bayram, çocuklarımızın sadece bugünü değil yarınları için de bir teminattır. Her çocuğun eşit fırsatlara sahip olduğu, güven içinde büyüdüğü bir Türkiye hedefiyle çalışmak zorundayız. Çocuklarımızın umutlarını büyütmek hepimizin ortak görevidir. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı en içten dileklerimle kutluyorum” dedi.
CHP Manisa İl Başkanı İlksen Özalper ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri, açıklamaların ardından Millî Egemenlik Anıtı’na çelenk sundu.





