dokuz8TV'deki Yerel Gündem programında Alper Baran Esin'in konuğu Gazeteci Atilla Yoğurtçu oldu. Atilla Yoğurtçu, Balıkesir'den son gelişmeleri aktardı. CHP'nin kalesi olan ilçelerde hala aday bulamadığını belirten Yoğurtçu, "Ama Büyükşehir adayı Ahmet Akın çok iyi çalışıyor gece gündüz sahada. Halktan Akın'a ilgi alaka yüksek." dedi.

"LİYAKATSİZ OLANLARIN TEKNESİ BATACAK"

Balıkesir'de CHP'nin belediye çalışanlarını işinden edeceği propagandası yapıldığı iddiası hakkında Yoğurtçu şunları dile getirdi:

"CHP Vekili Serkan Sarı bir ses kaydı yayımladı. Büyükşehir belediyesinde güvenlik şube müdürü Mustafa Deniz'in 'Yücel Yılmaz kaybederse hepimiz işimizden oluruz, Yılmaz için çalışacaksınız' dediği iddia edildi. Biber gazı kullanma amaçlı toplantı ama esas Yücel Yılmaz propagandası oluyor. Akın da, biz emeği ile çalışan işçilerin gönlü ferah olsun zulme boyun eğmeyin ama liyakatisiz olan sizlerin teknesi bayacak dedi.


CHP'nin büyükşegir için iddialı olduğunu belirten Yoğurtçu, "Bazı köylerde AK Parti'nin sosyal yardım adı altında 'para dağıtığı' iddia ediliyor" ifadelerini kullandı.