MA’nın haberine göre, AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla yarın yapılacak olan mitinge ilişkin Çermik Müftüsü Burhan Kızılaslan müftülerin olduğu gruba mesaj yollayarak, paylaştığı grup listesiyle herkesin mitinge katılmasını istedi. Kızılaslan tarafından atılan mesajlar şu şekilde: "Cumartesi günü için yapılan duyuruya geri dönüşlerin olmadığını görüyoruz. Kaymakam beyin talimatları doğrultusunda müftülük personelinin o programa katılması gerekiyor. Bu itibarla saat 11.00'e kadar isimlerinizi bildirmeniz rica olunur" yazdı.

KAYMAKAM SPONSOR OLDU

Yine müftü Kızılaslan attığı diğer mesajda, " Değerli hocalarım malumlarınız olduğu üzere 15 Ekim 2022 Cumartesi günü Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ilimize geleceklerdir. Saat 14.00'da İstasyon Meydanı'nda yapılacak olan T.C. Cumhurbaşkanlığı Toplu Açılış törenine bireysel veya aileleri ile katılmak isteyen hocaların... hocama sayı verebilirler. NOT: Ulaşım Kaymakamlığımız tarafından karşılanacaktır. Ayrıca açılış töreninde yemek ikramı da yapılacaktır. Bilgilerinize... Çermik Müftülüğü"

MÜFTÜ DE KATILIMI ZORUNLU KILDI

Kızılaslan tarafından atılan 3'üncü mesajda ise, "Değerli arkadaşlar paylaştığımız listedeki hocalarımız Cumartesi günü müftülüğün önünde hazır bulunacaklardır. Her bir hocamız grubunda sarı renkle ismi yazılı bulunan hoca ile ir