Çerkezköy Belediyesi tarafından 2015 yılında hizmete sunulan ikram çeşmesinde yaz sezonunun sona ermesiyle birlikte yeniden sıcak çorba ikramı yapılmaya başlandı.

Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi’nde Amfi Tiyatro yanında hizmet veren İkram Çeşmesi’nden her sabah işe giden veya işten gelen işçiler ile okula giden öğrenciler için yeniden sıcak çorba ikram edilmeye başlandı.

İKRAM ÇEŞMESİNDEN TAM 7 YILDIR ÇORBA AKIYOR

Hafta içi her sabah 06.00-09.00 saatleri arasında ikram çeşmesinden sıcak çorba akacağını kaydeden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Yaz tatilinin ardından işe giden veya işten gelen işçilerimiz ile okula giden öğrencilerimiz sabah çorbalarını yeniden ikram çeşmemizden içmeye başladılar. Sabah erken saatlerde uyanarak, okuluna giden öğrencilerimiz ve işine koşturan vatandaşlarımız için sıcak bir çorbanın öneminin büyük olduğunu biliyoruz. Bu nedenle 2015 yılında hizmete soktuğumuz İkram Çeşmemizin gerekli bakım ve temizliğini yaparak yeniden halkımızın hizmetine sunduk” dedi.

HAFTA İÇİ HER GÜN HİZMETTE

Hafta içerisinde hizmet veren İkram Çeşmesi’nden her gün değişik çorba çeşitlerinin akacağını belirten Başkan Akay, her gün çorbanın bitmesi ile birlikte temizliği yapılan çeşmenin hijyeni için gerekli özenin gösterildiğinin de altını çizdi.