ÇEKED "Bahar Kahvaltısı"na Katılanlar Akdeniz Akşamları" şarkısının söz yazarı ve bestecisi Serhan Kelleözünün Gitarıyla söylediği şarkılarla buluştu. Kelleözü birçok yeni şarkısını icra etti. 

photo1683504356 (1)

Kahvaltının bitiminde Çağdaş Eğitim ve Köy Enstitüleri Derneği (ÇEKED) Yönetim Kurulu'nun düzenlediği Köy Enstitülerinin 83. Kuruluş Yıldönümü onuruna Prof.Dr.Hakkı Uyar'ın "Köy Enstitüleri" Konulu Söyleşisi çok ilgi çekti.

photo1683504356 (2)

CHP İl Disiplin Kurulu Başkanı Mehmet Seyrek, Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyeleri Firdes Kutluk, Lütfiye Kader, Ramazan Kaymaz, GülDer Başkanı Tuğrul Şahbaz, TRT THM Ses ve saz sanatçısı Köksal Coşkun, Gitar sanatçısı Kubilay Mutlu, Çevre Gönüllüleri Dernek Yöneticilerinin yanında Pek çok dernek yöneticisinin katıldığı kahvaltı geleceğe yönelik mesajların verildiği bir yer oldu.

Çeked Dernek Başkanı Doğan Albayrak, Türkiye'nin bugün ve gelecekteki en büyük sorununun eğitim sistemi olduğunu dile getirerek, bütçeden en fazla payın eğitime ayrılmasını istedi ve Türkiye Eğitim ve Kültür Devrimini yeniden yaparak çağdaş uygarlık seviyesine çıkacaktır şeklinde konuştu.