Haber: Çetin Yılmaz

Ramazan Bayramı’nın ikinci gününde memleketi Gördes’te bayramlaşma törenine katılan CHP Manisa İl Başkanı İlksen Özalper, hemşehrileriyle bir araya geldi.

Gördes Belediye Başkanı İbrahim Büke ile birlikte bayramlaşma törenine katılan Başkan Özalper, birlik ve beraberlik mesajları verdi.

Bayramlaşma törenine katılım yoğundu.

İlksen Özalper Gördes'te

“MEMLEKETİM GÖRDES’DE BAHAR VE BAYRAM BİR BAŞKA GÜZEL”

CHP Manisa İl Başkanı İlksen Özalper, “Memleketim Gördes’te bu yıl hem bahar, hem de bayram bir başka güzel. Bayramlaşma törenimize katılan her bir hemşehrime sonsuz teşekkürlerimi iletiyor, bayramlarını kutluyorum” dedi.

BAŞKAN ÖZALPER GÖRDES’İN KÖYLERİNE TEŞEKKÜR ZİYARETİ YAPACAK

Başkan Özalper son olarak şu ifadeleri kullandı, “Ramazan Bayramımızın üçüncü gününde memleketim Gördes’in köylerini ziyaret ederek hem bayramlaşacağız, hem de teşekkürlerimizi ileteceğiz. Bir kez daha hatırlatmak isterim ki, bundan sonra hem Manisa Büyükşehir’de, hem de 14 ilçemizde belediyemizin kapıları halkımıza sonuna kadar açıktır, sizlere CHP Manisa İl Başkanı olarak bunun teminatını veriyorum. Gördes’te birçok siyasi partinin ilçe başkanıyla oturup, belediyemizin kapılarının oy tercihi fark etmeksizin herkese açık olduğunun sözünü de verdik. Herkese iyi bayramlar diliyor, bir kez daha bizlere güvendikleri için teşekkür ediyorum”