Mehmet YAZICI/SAMSUN

Samsun Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı SAMULAŞ Hafif Raylı Sistem'e ait tramvayların çarpışması ve 3’ü ağır 26 kişinin yaralanması sonucu meydana gelen kazayla ilgili konuşan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, "Çok büyük bir çarpma değil, aslında bir dokunma söz konusu" dedi.

ARKADAN GELEN SADECE DOKUNMUŞ!


Bu sabah Samsunspor Kulübü yakınında bulunan Piazza AVM durağında arıza yapan bir tramvaya aynı yönde seyreden ve arkadan gelen başka bir tramvayın çarpması sonucu meydana gelen kazada 3’ü ağır olmak üzere 26 kişi yaralanmıştı. Kazanın ardından Samsun Valisi Zülkif Dağlı ve Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir yaralıları hastanede ziyaret etti. Kazayla ilgili konuşan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, "Çok büyük bir çarpma değil aslında, bir dokunma söz konusu" diyerek olayın büyütülmemesi gerektiğini ima etti.

YARALILARIN ÇOĞU TABURCU OLDU”


Başkan Demir’in açıklamasında şöyle:Park ettiği anda durma mesafesi de yakın olduğu için arkadan... Çok büyük bir çarpma değil aslında, bir dokunma söz konusu. Vatmanımızda ciddi anlamda yara gözüküyor. Aldığım bilgiye göre hayati tehlike gözükmüyor. Yolculardan büyük kısmı ayakta tedavi edildi. 26 müracaat var tetkik edilen. 10 civarında yaralı gibi gözüküyor ama sanıyorum 2 saat içinde 2-3'ü dışında taburcu edilirler. Büyük geçmiş olsun.”