Samsun Konuşaneller İşitme Engelliler Spor Kulübü’nün sporcusu Sefa Berat Çakır, Aksaray’da düzenlenen İşitme Engelliler Okul Sporları Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası’nda altın madalyanın sahibi oldu. Kulüp Başkanı İlkay Kocabay, başarılı sporcuyu tebrik etti

TÜM RAKİPLERİNİ GEÇTİ


Samsun Konuşaneller İşitme Engelliler Spor Kulübü’nün sporcusu Sefa Berat Çakır, Aksaray’da düzenlenen İşitme Engelliler Okul Sporları Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası’ndan başarıyla döndü. Sefa Berat Çakır, sergilediği iyi performans ile tüm rakiplerini ardında bırakarak Türkiye şampiyonu olmayı başardı. Altın madalyanın sahibi olan başarılı sporcu elde ettiği başarıdan dolayı büyük bir sevinç yaşadı. 

KOCABAY TEBRİK ETTİ


Samsun Konuşaneller İşitme Engelliler Spor Kulübü Başkanı İlkay Kocabay, “Kulüp olarak her zaman çocuklarımızın ve gençlerimiz için planlarımızı sportif aktiviteler yapmaları yönünde yapıyoruz. Sportif başarı bizim için ikinci sırada olsa da planlı çalışmanın ardından sporcularımız dereceler elde etmesi de kaçınılmaz oluyor. Türkiye şampiyonu olan değerli sporcumuz Sefa Berat Çakır’ı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” diye konuştu.