MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli, 2024 Eurovision Yarışması'ndaki sanatçıların kıyafetleri ve cinsel yönelimlerini 'ahlaki çöküş' olarak niteledi. Bahçeli şunları sarf etti:

Eurovision Şarkı Yarışması insanlığın nasıl bir tehditle yüz yüze kaldığını belgelemiştir. İsrailli şarkıcıya itirazlar yoğun olsa da sonuç alınamamıştır. Sanattan çok siyasi içerikli yarışmanın ahlaki çöküşe dönüşmesi, erkekle kadın arasında 3. türün tedavüle çıkması ibret levhası olmuştur. Marjinalliğin dozajı korkunç düzeylerdedir. Birinci olan erkek sanatçının tüylü ceket, pembe saten etekle yarışmada boy göstermesi utanç verici yozlaşmanın teyididir. Bunun adına çağdaşlık deniyorsa biz de diyoruz ki batsın böyle çağdaşlık anlayışı.

YENİ MÜFREDATA DESTEK

Bahçeli, muhalefetin tepki gösterdiği yeni eğitim müfredatına da şöyle tepki gösterdi:

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından hazırlanan Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli'ni samimiyetle destekliyoruz. TBMM gündemine gelecek öğretmenlik meslek kanunu teklifini yürekten destekleyeceğiz. Bütüncül bir modelden neden rahatsızlık duyuluyor?

 Ankara Emniyeti'nde görevden alınan üst düzey üç isim hakkında açıklama yapan Bahçeli, bir kripto çetenin hazırlık içerisinde olduğunu söyledi. Bahçeli, 15 Temmuz'dan ders çıkarmaları gerektiğini belirterek bir Temiz Eller Operasyo'nunun yapılmasını gerektiğini ifade etti. Bahçeli özetle şunları dile getirdi:


Emniyet ve yargı içerisinde yuvalanmış soysuz kripto çetelerin yeniden Türkiye üzerinde hesap yaptığı görülmekte

Akıbetleri için 15 Temmuz gecesine dikkatli bakmaları ikaz ve ihtarımdır

Birkaç emniyet müdürünün açığa alınması ile geçiştirilemeyecek bir komplo devrededir

17-25 darbe girişiminin tekrarına boyun eğersek eyvallah edersek kanımız kurusun

Gizli tanık ifadeleri ile şerefli isimleri karalama kumpasını, tecelli eden millet iradesini gölgeleme arayışını himaye eden kim varsa haindir, haşhaşidir

Bakalım Temiz Eller operasyonu nasıl oluyormuş? Hepsini içeri tıkmak da hukuk devletinin varlık ve şeref konusudur

Yurt içinden ve yurt dışından hain FETÖ'cülere sözcülük yapan, satılmış sözde gazetecilerin bedel ödemesi yakındır ve kaçınılmazdır