ANTALYA

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Ramazan etkinlikleri başlıyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin geleneksel ‘Ramazan Etkinlikleri’ kapsamında ay boyunca tasavvuf müziği konserleri, orta oyunu ve çocuklar için gösteriler ile sohbetler yapılacak. 

Abone Ol

Antalya Büyükşehir Belediyesi, bu yıl da Ramazan’da Karaalioğlu Parkı içerisinde ‘Ramazan Etkinlikleri’ düzenliyor. Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından organize edilen etkinlikler; Kur'an-ı Kerim Tilaveti, Sinân-ı Ümmî Musikî Topluluğu Konseri ve Sema Gösterisi ile başlıyor. Her akşam 20.45’te Hacivat-Karagöz oyunu ile başlayacak etkinliklerde Ramazan sohbetleri, tasavvuf müziği konserleri, orta oyunu ve çocuklar için çeşitli gösteriler yapılacak. 

Etkinlikler çerçevesinde; 25 Mart Cumartesi akşamı Nursel Ergin ''Nursel'in Mutfağı'', 1 Nisan Cumartesi akşamı Sami Özer Tasavvuf Müziği Konseri, 7 Nisan Cuma ve 15 Nisan Cumartesi akşamları Sunay Akın “Mahya Işıkları”, 8 Nisan Cumartesi İbrahim Sadri, Antalyalılar ile buluşacak. Kadir Gecesi Özel Programı 17 Nisan Pazartesi akşamı; uluslararası çocuk gösterileri de 19 Nisan Çarşamba akşamı yapılacak. 

RAMAZAN ÇARŞISI KURULACAK 

Ramazan Etkinlikleri kapsamında Karaalioğlu Parkı içinde Ramazan Çarşısı kuruldu. Antalyalılar, yeme-içme ünitelerinin ve stantların yer aldığı Ramazan Çarşısı’nda gıdadan giyime dek tüm ihtiyaçları karşılayabilecek. Mini lunapark ise çocukların eğlence durağı olacak.