Antalya Büyükşehir Belediyesi, bu yıl da Ramazan’da Karaalioğlu Parkı içerisinde ‘Ramazan Etkinlikleri’ düzenliyor. Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından organize edilen etkinlikler; Kur'an-ı Kerim Tilaveti, Sinân-ı Ümmî Musikî Topluluğu Konseri ve Sema Gösterisi ile başlıyor. Her akşam 20.45’te Hacivat-Karagöz oyunu ile başlayacak etkinliklerde Ramazan sohbetleri, tasavvuf müziği konserleri, orta oyunu ve çocuklar için çeşitli gösteriler yapılacak. 

Etkinlikler çerçevesinde; 25 Mart Cumartesi akşamı Nursel Ergin ''Nursel'in Mutfağı'', 1 Nisan Cumartesi akşamı Sami Özer Tasavvuf Müziği Konseri, 7 Nisan Cuma ve 15 Nisan Cumartesi akşamları Sunay Akın “Mahya Işıkları”, 8 Nisan Cumartesi İbrahim Sadri, Antalyalılar ile buluşacak. Kadir Gecesi Özel Programı 17 Nisan Pazartesi akşamı; uluslararası çocuk gösterileri de 19 Nisan Çarşamba akşamı yapılacak. 

RAMAZAN ÇARŞISI KURULACAK 

Ramazan Etkinlikleri kapsamında Karaalioğlu Parkı içinde Ramazan Çarşısı kuruldu. Antalyalılar, yeme-içme ünitelerinin ve stantların yer aldığı Ramazan Çarşısı’nda gıdadan giyime dek tüm ihtiyaçları karşılayabilecek. Mini lunapark ise çocukların eğlence durağı olacak.