ANKARA

ABB Yaz Akşamları konserleri Özcan Deniz'le başlıyor

Ankara Büyükşehir Belediyesi, temmuz ayından itibaren yaz mevsimi boyunca Çubuk-1 Barajı Rekreasyon Alanı’nda her ayın ilk pazar günü çeşitli konserlere ev sahipliği yapacak. Yaz Akşamları etkinlikleri, 3 Temmuz Pazar günü ünlü sanatçı Özcan Deniz konseri ile başlayacak.

Abone Ol

Yaz mevsimi boyunca her ayın ilk pazar günü çeşitli konserlere ev sahipliği yapacak ABB Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı, Çubuk-1 Barajı Rekreasyon Alanı’nda “Yaz Akşamları” etkinliklerini Başkentliler'le buluşturmaya hazırlanıyor.

Tüm vatandaşlara açık ücretsiz etkinliklerin ilki, 3 Temmuz Pazar günü Özcan Deniz konseri ile başlayacak. Konsere katılmak isteyen vatandaşlar için Kızılay Zafer Çarşısı’ndan 15.00-17.30 saatleri arasında ücretsiz otobüslerle ring seferleri düzenlenecek.

RİNG SEFERLERİYLE ÇUBUK-1 BARAJI’NA ÜCRETSİZ ULAŞIM

Çubuk-1 Barajı Rekreasyon Alanı’nda saat 18.00’de başlayacak konsere katılmak isteyen vatandaşlar için 15.00-17.30 saatleri arasında Kızılay Zafer Çarşısı’ndan ücretsiz otobüslerle ring seferleri düzenlenecek. Konser bitiminde de vatandaşların ulaşımlarını kolaylaştırmak amacıyla Çubuk-1 Barajı’ndan Kızılay Zafer Çarşısı’na 20.30-22.30 saatleri arasında da ring seferleri gerçekleştirilecek.

Konserler, ABB TV, Youtube Kanalı ve Büyükşehir Belediyesi sosyal medya hesapları üzerinden canlı olarak yayınlanacak.