Haber: Hülya Kılınç

AKP, 31 Mart tarihinde yapılacak yerel seçimlerde Manisa'dan göstereceği belediye başkan adaylarını kamuoyuna tanıttı. Yunusemre Millet Çarşısında gerçekleşen aday tanıtımına AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir, AKP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekilli Bahadır Yenişehirlioğlu, MHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, AKP İl Başkanı Salih Hızlı ve Manisa milletvekilleri katıldı. 

AKP Manisa Belediye Başkan Adayları
BEŞ MEVCUT BELEDİYE BAŞKANI YERİNİ KORUDU 


AKP'nin hazırladığı listede; mevcut başkanlardan Yunusemre’de Mehmet Çerçi, Ahmetli’de Ahmet Alhan, Gölmarmara’da Kamil Öz, Köprübaşı’nda Muhammet Akyol, Köprübaşı’nda Regaip Topuz tekrar aday gösterdi. Şehzadeler’de ise  Yavuz Kurt, Akhisar’da Ömer İşçi, Saruhanlı’da Ekrem Cıllı, Soma’da Egemen Bülent, Kırkağaç’ta Fevzi Ok, Demirci’de Erhan Kara’yı aday çıkardı.  


Öte yandan Mevcut başkanlardan Kırkağaç’ta İsmail Yaşar Gedüz, Soma’da Ali Tulup, Demirci’de Selami Selçuk ise aday gösterilmedi.  Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ise tekrar aday olmadı. MHP adayları tanıtıldı. 


Toplantı sonunda AKP'nin adaylar sahneye tek tek çağrılırken MHP’nin 6 ilçedeki başkan adayları ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün de sahneye davet edilerek beraberlik pozu verildi.