AKP'li Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin Twitter üzerinden düzenlediği bisiklet çekilişinde "ilginç" bir sonuç ortaya çıktı. Kazanan isimler arasında AKP'liler ve "tanıdık" isimler dikkat çekiyor. İkinci kez bisiklet kazananlar olduğu da ifade ediliyor.

AKP’li Sakarya Büyükşehir Belediyesi sosyal medya üzerinden bir 10 kişiye 10 bisiklet kampanyası düzenledi. Twitter gönderisini beğenen, retweet’leyen, belediyenin hesabını takip edenler arasından yapılacak çekilişle 10 kişiye bisiklet verileceği duyuruldu. Tartışma sonuçlar açıklanınca başladı, pek çok kullanıcı listedeki isimlere tepki gösterdi.

https://twitter.com/Sakaryabld/status/1400507721418412033?s=20

LİSTE OLDUKÇA İLGİNÇ

Sakarya Büyükşehir Belediyesi twitter hesabından kazananları duyurduğunda ilginç isimler listede yer aldı. Kazananların Twitter hesaplarını de duyurusuna da eklediğinden kazanan isimler kolayca görülebiliyor. Sapanca AKP Kadın Kolları Seçim İşleri Başkanı, AA Bölge Müdürü, AKP Sakarya İlk Gençlik Kolları YK üyesi gibi isimler kazananlar ve yedekler arasında yer aldı.

İKİNCİ KEZ Mİ KAZANDI?

Sosyal medya üzerinden karara tepki gösteren bir kullanıcı, “Tebrikler 1 yıl ara ile 2. bisikletiniz çıkmış Ercan bey, lütfen seneye katılmayın” diye tepki gösterdi. Adı geçen “talihli” ise, “Teşekkür ederim Hakan bey. Allah size daha güzellerini nasip etsin.” diye yanıt verdi.