Bütçe görüşmeleri sırasında Meclis'te AK Partili Zafer Işık'ınyumruklu saldırısına uğrayan İYİ Partili Örs'ün sağlık durumuna ilişkin açıklamada bulunan İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, "Trabzon Milletvekilimiz Hüseyin Örs az önce yoğun bakımdan çıktı. Tedavisi bugün burada devam edecek. Bilinmelidir ki böylesi saldırılar aslında Türk Milletinin iradesine ve demokrasimize yapılmaktadır. İYİ Parti olarak ülkemizi bu anlayıştan çıkarmaya ve kurtarmaya kararlıyız" dedi.

TBMM'deki Bütçe görüşmeleri sırasında yumruklu kavga yaşandı. Tartışmaların yaşandığı Meclis'te oturuma ara verildiği sırada AKP'li Zafer Işık, İYİ Partili Hüseyin Örs'e yumruk attı. Kafası açılan Örs, hastaneye kaldırıldı, kalbindeki sorun nedeniyle yoğun bakıma alındı. Kalbinde pil olduğu öğrenilen Örs'ün sağlık durumuna ilişkin hastane önünden açıklama yapan İYİ Partili Cesur, "Vekilimizin kalbi elektro şok ile çalıştırıldı" demişti.

Yumruklu saldırıya uğrayan Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs'ün, kavgada yaralanmasına ilişkin paylaşımda bulunan İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, "Trabzon Milletvekilimiz Hüseyin Örs az önce yoğun bakımdan çıktı. Tedavisi bugün burada devam edecek. Bilinmelidir ki böylesi saldırılar aslında Türk Milletinin iradesine ve demokrasimize yapılmaktadır. İYİ Parti olarak ülkemizi bu anlayıştan çıkarmaya ve kurtarmaya kararlıyız" ifadelerini kullandı.