Haber: Mutlu Mutlu

İYİ Parti’nin kurucularından olan İYİ Parti İl Başkan Yardımcısı Murat Döger, İYİ Parti İlçe Başkan Yardımcısı Yücel Dönmez, İYİ Parti Karaali Mahalle Temsilcisi Sabahattin Kızıltepe, İYİ Parti Ekinci Mahalle Temsilcisi Semir Doğru, İYİ Parti Güzelburç Mahalle Temsilcisi Davut Amıklı, İYİ Parti Kuzeytepe Temsilcisi Yusuf Durmuş ve beraberinde bulunan 56 kişilik bir grup İYİ Parti’den istifa ederek düzenlenen törenle CHP’ye katıldılar.

CHP Antakya İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi’nde düzenlenen katılım törenine CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy, CHP Antakya İlçe Başkanı Ümit Kutlu, Belediye Meclis Üyesi Adayları ile CHP İlçe yöneticileri de hazır bulundu.

"BABA OCAĞI CHP'YE KATILAN ÜYELERİMİZLE ARTIK DAHA GÜÇLÜYÜZ"

Katılım öncesinde bir konuşma gerçekleştiren CHP Antakya İlçe Başkanı Ümit Kutlu, “Bundan birkaç yıl önce baba ocağından bir kopma yaşandı. Bu kopma neticesinde gelinen son süreçte aramıza yeniden katılarak güç veren İYİ Parti İl Başkan Yardımcısı Murat Döger, İYİ Parti İlçe Başkan Yardımcısı Yücel Dönmez ve ekibine hoş geldiniz diyor, bundan sonraki çalışmalarda başarılar diliyorum. Baba ocağına yeniden gelerek bizlere güç katan tüm üyelerimize teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

"DOĞRU SİYASETİ YAPMAK İÇİN BABA OCAĞI CHP'YE GELDİK"

56 kişilik bir grup ile İYİ Parti’den istifa ederek CHP’ye katılan İYİ Parti eski İlçe Başkan Yardımcısı Yücel Dönmez, “İYİ Parti’nin kurucuları arasında yer alarak siyaset yapmaya çalıştık. Doğru siyaseti yapmak için İYİ Parti’den istifa ederek bugünden sonra Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy’un yanında olarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Antakya’yı yeniden ayağa kaldırma noktasında ekibimizle birlikte hep birlikte yanınızda olacağız. Bizlere kapılarını açan CHP Antakya İlçe Başkanlığı’na teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

"KATILIMINIZLA SESİMİZİ ANKARA VE TÜRKİYE'YE DUYURACAĞIZ"

CHP’ye katılım töreninde bir konuşma yapan CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy, “Hep beraber inşallah Antakya’nın Ankara’dan ve Türkiye’den duyulan sesi olacağız. Hep beraber omuz omuza vereceğiz ve inşallah Antakya’yı elbirliği ile ayağa kaldıracağız. Yeniden yuvanız olan CHP’ye katılarak bizlere şeref verdiniz, güç verdiniz. CHP Ailesi’ne katılımınızdan dolayı hepinize hoş geldiniz diyor, teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

"CHP ROZETLERİ DR. AKSOY VE BAŞKAN KUTLU TARAFINDAN TAKILDI"

Yapılan konuşmaların ardından CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy ve CHP Antakya İlçe Başkanı Ümit Kutlu tarafından İYİ Parti İl Başkan Yardımcısı Murat Döger, İYİ Parti İlçe Başkan Yardımcısı Yücel Dönmez, İYİ Parti Karaali Mahalle Temsilcisi Sabahattin Kızıltepe, İYİ Parti Ekinci Mahalle Temsilcisi Semir Doğru, İYİ Parti Güzelburç Mahalle Temsilcisi Davut Amıklı, İYİ Parti Kuzeytepe Temsilcisi Yusuf Durmuş’a CHP rozetleri takıldı.