Tarkan, Instagram hesabından 1 Mayıs mesajı yayımladı.

'Ben de bir işçi sınıfı çocuğuyum" dedikten sonra 'ha inanmam öyle sınıflara filan bu arada' diyen Tarkan, nereden geldiğini unutmadığını söyledi.

Sanatçı John Lennon'un Working Class Hero (İşçi Sınıfı Kahramanı) tişörtü de giyen popçunun 1 Mayıs İşçi Bayramı mesajı şöyle:

“Ben de bir işçi sınıfı çocuğuyum.

(Ha inanmam öyle sınıflara filan bu arada. Hepimiz aynı geminin yolcularıyız, kimse kimseden üstün değildir benim gözümde, kalbimde).

60’lı yılların sonlarında çalışmak için Almanya’ya giden işçi bir ailenin çocuğuyum.

Zorlu koşullarda var olmaya çalışan kalabalık bir aile içinde büyüdüm ve küçük yaşlarda öğrendim çok çalışarak, emek vererek daha iyi bir geleceğin mümkün olduğunu.

Bugün geldiğim noktaya çok çalışarak geldim.

Bu noktaya nerden geldiğimi de hiç bir zaman unutmadım, unutmam.

Kendime her zaman sahici oldum bu yüzden. Küçük şeylerden mutlu olmayı hep bildim.

Her şeyden önce, iyi insan kalabilmeyi.

İçimden geldi, bu duygularımı paylaşmak istedim sizlerle bu özel günde 🙂

#1mayıs işçi ve emekçi bayramı kutlu olsun”

TRENDYOL İŞÇİLERİNİN SESİNİ DUYMADI

Ünlü popçu, Trendyol'un reklamlarında boy göstermişti. Trendyol'da emekçiler çalışma koşullarına karşı direnişe geçmişti. Trendyol'un genel merkezine kadar direnen emekçiler, Tarkan'a çağrıda bulunmuştu. Tarkan, emekçileri muhatap alan herhangi bir açıklama yapmadı.

Ekran Görüntüsü 2024 05 02 111609Screenshot 2024 05 02 At 11 13 19 Tarkan Instagram Ben De Bir Işçi Sınıfı Çocuğuyum. (Ha Inanmam Öyle Sınıflara Filan Bu Arada. Hepimiz Aynı Geminin Yolcularıyız Kimse Kimseden Üstün Değildir Benim Gözümde Kalbimde[...]