dokuz8TV'nin Gündem Siyaset programında dokuz8HABER Genel Yayın Yönetmeni Gökhan Biçici ve Siyaset Yazarı Selim Akmen haftanın öne çıkan gelişmelerini değerlendirdi.Selim Akmen, TİP Lideri Erkan Baş'ın Kocaeli Gebze'den adaylığının önemine dikkat çekti. Gebze'nin bir ilçe olarak geçiştirilemeyeceğini ifade eden Akmen, "Çok büyük kaynak tüketimi var. Grevi, çevre kontroller ivar. ifadelerini kullandı.

Akmen, sanayide ağır koşullarda çalışan emekçilerin artan kansere yakalanma oranlarını hatırlatıp Erkan Baş'ın liderliğinde emekçi sağlığı ve patronların çevreye karşı işlediği suçların ifşalanabileceğini söyledi. Akmen, " Herkes Murat Kurum değil bana ne desin!" dedi.

"Erkan Baş bu işi dillendirdiğinde Gebze'nin altını üstünü getirir" diyen Akmen, Erkan Baş'ın seçimi kazanabileceğini ve Gebze'nin kazanılmasının 'İstanbul'un kazanılması' kadar önemli olduğunu dile getirdi.

Neden Gebze'den belediye başkan adayı oldu? TİP Lideri Erkan Baş'tan yanıt Neden Gebze'den belediye başkan adayı oldu? TİP Lideri Erkan Baş'tan yanıt