31 Mart’ta gerçekleştirilen yerel seçimlerde CHP’nin Afyonkarahisar adayı Burcu Köksal, belediye başkanı seçildi. Köksal’ın, eski TÜGVA İl Temsilcisi Cem Kasapoğlu’nu Belediye Başkan Yardımcısı olarak atadığı ortaya çıktı.

Geçtiğimiz günlerde CHP Afyonkarahisar Kadın Kolları Başkanı Emsal Gedikkaya’nın da tutulmayan belediye başkan yardımcılığı sözü nedeniyle istifa ettiği öğrenildi.

C H Pli Burcu Koksal T U G V A Yoneticisini Baskan Yardimcisi Yapti

Söz konusu gelişmelerin ardından bugün CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile CHP Aile ve Sosyal Hizmetlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka, Afyonkarahisar’a gitti.

ESKİ TÜGVA İL TEMSİLCİSİNİ ATADI


Burcu Köksal’ın seçim öncesi “Belediye başkanı olarak seçildiğimde Afyonkarahisar Belediyesi’nin kapıları DEM Parti hariç, bütün siyasi partilere açık olacak” sözleri tepkiyle karşılanmış ve CHP içinde de tartışma yaratmıştı. Seçimlerde belediye başkanı seçilen Köksal, 3 Nisan’da mazbatasını aldı.

Belediye başkanlığı koltuğuna oturan Köksal’ın ilk icraatlerinden birisi belediye başkan yardımcısı atamak oldu. BirGün‘den İsmail Arı’nın haberine göre Köksal, eski TÜGVA İl Temsilcisi Cem Kasapoğlu’nu Belediye Başkan Yardımcısı olarak atadı.