Türkiye 2'nci Ligi Kırmızı Grup Lideri Amedspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, Pazar günü oynayacakları Iğdırspor maçı öncesi camiaya önemli mesajlar verdi.

Amedspor'un başarılı teknik sorumlusu Mesut Bakkal, Tigris Haber aracılığı ile yeşil kırmızılı camiayı ısıtan mesajlar verdi.

Kırmızı Grup'ta 36'ncı hafta maçında Pazar günü Iğdırspor'u ağırlayacak Amedspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, fair-play vurgusu yaptı.

Yeşil kırmızılı camiada yüzlerin güldüğünü belirten Bakkal, "Taraftarımız için ne desem az olacak. Geldiğimiz günden beri takıma verdikleri destekle moral ve motivasyonun üst seviyede olmasına büyük katkı sundular. Onları çok seviyoruz ve desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Onlardan kalan 3 maçımız için de isteklerim var. Ama önce hafta sonu oynayacağımız Iğdır maçıyla bu işe bir nokta koymak istiyoruz. Maç öncesi, maç oynanırken ve maç sonrasında centilmence tezahüratlarda bulunarak, futbolcu kardeşlerimize desteklerine devam etsinler. Maç öncesi, sahayı karanfil ve çiçek bahçesine çevirmelerini bekliyoruz. Biz onları çok seviyoruz, onların da bizi sevdiğini çok iyi biliyoruz. Bu sevgimizin pekişmesi adına her taraftarımız bir çiçek getirsin kendisiyle. Futbolculara moral ve motivasyon olsun. Kadın taraftarlarımıza da seslenmek istiyorum. Zaten her maçımızı izliyorlar, bu maça da gelsinler. Şampiyonluk sevincini hep birlikte yaşayalım" dedi.

Kalan maçları da kazanarak, sezonu namağlup tamamlamak istediğini ifade eden Bakkal, "Bu başarı başta Amedsporlu futbolcu kardeşlerimizin, taraftarlarımızın, yöneticilerimizin ve camiamızın başarısıdır. Bunu böyle düşünmek lazım. Kalan 3 maçımızı da kazanarak, ligi namağlup tamamlamak istiyoruz. Bunu başarabilecek kapasiteli ayaklara sahip futbolcularımız var. Bu kente namağlup bir takım olarak şampiyonluk kupasını getireceğimizden kimsenin kuşkusu olmasın. Önümüzdeki hafta sonu oynayacağımız Iğdırspor maçında artık nokta koyup bu işi bitirmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.