Beşiktaş, dün (23 Mayıs) Trabzonspor'u 3-2 yenerek tarihinde 11. kez Türkiye Kupası'nı kazandı. ,Bazı  Beşiktaşlılar kutlamalarda Zeki Demirkubuz'u görünce tartışmalı olduğu Nuri Bilge Ceylan'a küfürlü tezahüratta bulundu. Taraftarlar, Ceylan'ın annesine küfür etti.

Eyüp Kaan Yoksu isimli X kullanıcısı durumu eleştirdi. Yoksu, şunları dile getirdi:

"Nuri Bilge Ceylan’nın geçtiğimiz yıl bu aylarda annesi vefat etti. Ölmüş bir insanın kutsalı sayılan annesine böyle küfür etmek kimseye yakışmaz. Tam bir ahlaksızlıktır. Zeki Demirkubuz’un ise bu küfür edenleri uyarması gerekirken, kızması gerekirken gülüp ardından arkasını dönmesine ise söyleyecek bir söz bulamıyorum. Usta yönetmene yakıştıramadım. İngiliz yazar Thomas Eliot’ın dediği gibi “Kişi kendine yakışanı yapar."
"Sırf kendini göstermek için insanların ölmüş annesini alet ediyorsun"

Demirkubuz ise Yoksu'ya şu sözlerle yanıt verdi:

"Stat lan orası. 80 bin kişinin birbirine ve daha kimlere her türlü sövüp bir şey olmamış gibi evine gittiği yer. Uzaylı mısın çakal? Sırf kendini göstermek, millete ders vermek için insanların ölmüş annesini niye alet ediyorsun, y...k. Ders vereyim derken ders olursun ona göre."

Screenshot 2024 05 24 At 21 25 42 (1) Zeki Demirkubuz (@Zekidemirkubuz) Adlı Kullanıcının Yanıt Verilen Gönderileri X 

Screenshot 2024 05 24 At 21 26 15 (1) X'te Eyüp Kaan Yoksu @Zekidemirkubuz Bana Çakal Ve Yavşak Diyeceğinize Arkanızı Dönüp Vefat Etmiş Bir Insana Küfür Edenlere Etseydiniz Bu Hakaretleri. O Zaman O Kendini Bilmezl[...]