Haber: Hülya Kılınç


CHP Manisa Yunusemre İlçe Başkanlığında düzenlenen tanıtım toplantısına CHP Yunusemre İlçe Başkanı Mehmet Arslan, CHP Manisa İl Kadın Kolları Başkanı Şadiye Uysal, CHP Yunusemre Belediye Başkan aday adayları; Semih Balaban, Lale Erdoğan Tunçer, Yusuf  Köseli, CHP Şehzadeler Belediye Başkan aday adayları Gülşah Durbay, Hakan Gürtunca, Ziya Çiçek, Nurettin Dingaz, Gökay Budak, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve partililer katıldı. 

caahit kaplan yunusemre


“RANTÇI DEĞİL SOSYAL BELEDİYECİLİĞİ HAYATA GEÇİRECEĞİZ”


Aday adaylığı açıklamasında yaptığı konuşmasında, CHP'de iki dönem ilçe yöneticiliği, iki dönem il yöneticiliği, üç dönem il başkanlığı ve 15 yıl kurultay delegesi olarak hizmet ettiğini hatırlatan Kaplan “Bugün kentimizi yönetmeye adayız.Yunusemre'de rantçı değil, sosyal bir belediyeciliği hayata geçirmek için aday adayıyım. Yunusemre'yi yönetmek için çok daha kararlıyız ve çok daha iddialıyız. Bu belediyenin kaynaklarını yandaşlarına peşkeş çeken değil, halkın mutluluğu huzuru için kullanan, halkın daha refah bir ortamda yaşamalarını sağlayacak, onların daha iyi donatı alanlarında Yunusemre'nin bulunduğu konum itibarıyla kültür ve sanat merkezi olmasını önceleyen bir belediye başkanı olacağız.”dedi. 


“TÜM ADAY ADAYLARI HEP BİRLİKTE OMUZ OMUZA YÜRÜYECEĞİZ”


“Biz birlikte olur isek herkesi yeneriz” diyen Kaplan şöyle devam etti “Zaman zaman kendi  kusurlarımızdan, kendi eksiklerimizden kendi hatalarımız nedeniyle bölünmüş bir görüntü veriyor olsak da herkes şundan emin olmalı ki; aday adaylığı süreci  geçtikten sonra bütün aday adayı arkadaşlarımızla ele ele omuz omuza hep beraber yürüyeceğiz. Biz beraber olursak herkesi yeneriz. Yeter ki birbirimize yenilmeyelim. Birbirimize yenilmeyeceğiz. Kim nasıl değerlendirirse değerlendirsin. Bizim siyaset tarzımızda karşıtlık temelli bir siyaset anlayışı yok. Farklılıklarımız olabilir ama biz  büyük bir aileyiz. Cumhuriyet Halk  Partisi büyük bir ailedir. Yunusemre'de yaşayan herkesten oy alacağız.”
Manisa’nın en büyük ilçesini hep birlikte yöneteceklerini ve Yunusemre’yi Manisa’nın markası yapacaklarını kaydeden Kaplan, açıklamaya katılan partililere teşekkür etti.