Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Adıyaman ziyaretleri sırasında Menzil cemaatinin önemli isimlerinden Seyyid Muhammed Saki Hz'leri ziyaret etti. Bu ziyaret, partinin sosyal medya hesapları üzerinden, "Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan, Adıyaman Menzil köyünde Seyyid Muhammed Saki Hz’lerini ziyaret etti" ifadeleriyle kamuoyuna duyuruldu.

Erbakan, Adıyaman'da ayrıca Kahta ilçesi ve Turgut Reis Mahallesi'nde bulunan partisinin seçim irtibat ve koordinasyon merkezlerinin açılışlarını gerçekleştirdi. Burada yaptığı konuşmalarda, partisinin yükselişte olduğunu ve Türkiye genelinde büyük bir ilgi gördüğünü belirtti. "1989 ve 1994 ruhunu yeniden canlandıracağız" dedi.

Erbakan, seçilmeleri halinde ahlaklı belediyeciliği hayata geçireceklerini belirterek, "Kaynak paketlerimiz hazır, ne yapılacağı belli. Bu seçimler, 2028'de merkezi hükümette milli görüşün, yeniden refahın iktidarının yolunu açacak. Peki ahlaklı belediyecilik neden önemli; Yıllardan beri milletimizin bunaldığı rantçı, heykelci ve örgütçü belediyecilikten kurtulabilmek için çok önemli." ifadelerini kullandı.