Yılmaz Erdoğan’ın kendi yazdığı dizi film “İnci Taneleri’nin tanıtımı dün gece yayınlandı. Kanal D ekranlarında yayınlanacak dizinin şiirli tanıtımı kısa sürede sosyal medyada gündem oldu. Çok sayıda sosyal medya kullanıcısı dizi tanıtımına, kadın cinayetlerini meşrulaştırdığı gerekçesiyle  tepki gösterdi.

İşte o tepkilerden bazıları:

Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu Genel Sekreteri Fidan Ataselim, "Bunu biri açıklayacak mı? Tüylerimizi diken edip bir kadın katilini mi estetize ediyorlar dedirttiniz. Kadın cinayetlerinin romantizmi olmaz, normalleştirmesi olur. Nice kadını uykusuz kıldınız. Nice potansiyel katile son söz, mahkemede katile tirad verdiniz."

"Utanma kavramının olmadığı bir ülkede, sıradan bir gün... Kadın cinayeti güzellemesi.. Hakikaten hiç mi utanmadınız?"

"Kadın cinayetleri aşk değil nefret cinayetidir. Failin olmak da varmış ne demek! Seni öldürebilme ihtimalimi sevdim mi gelecek arkasından? Ne yapıyorsunuz siz ya! Sinir uçlarımızla oynamayın."

"Şu alttaki akılalmaz repliği “Ve beslenme çantasında otlu peynir kokusuydu babam…” diye devam edecekmiş gibi gelen bu puslu tonlamayla oynarken/çekerken aklınızı kiraya mı verdiniz?Erkekler tarafından katledilen kadınlardan utanmadınız mı? Bir kişi çıkıp “Emin miyiz?” demedi mi?"