Haber: Ümit İşbakan


Altınordu kumbaşı mahallesi yoğun ilgi gösterdi Ulaş Tepe'ye saha çalışmasında CHP Altınordu ilçe başkanı sayın Bulut Gürsoy, kumbaşı mahallesi muhtarı sayın Nevin gül, CHP Altınordu aday adayı olup gösterilmediği halde saha da destek veren sayın Serkan Çelik, Altınordu ilçe yönetiminde bulunan yöneticiler, CHP Kumbaşı Mahalle temsilcisi, mahalle sakinleri kalabalık tarafından karşılandı.


Bu arada tüm gözler bu akşam toplanacak olan CHP PM e çevrildi çünkü CHP nin Ordu Büyükşehir Belediye başkan adayı hala belli değil.


İl ve ilçe yönetimi Erzincan CHP milletvekili Mustafa Sarıgül'ün aday olması için Sarıgül 'e teklif götürmüşlerdi. CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e de bu durum söylenmişti. Sarıgül de adaylık için olumsuz bir cevap vermediği gözlerden kaçmadı.


Bu arada daha önce il başkanlığı yapmış ; Yusuf Furtun, Mehmet Kaptanoğlu, Osman Güngör, Kenan Çebi, Atila Şahin, Hüseyin Avni Şeker ve Haluk Türkmen yaptıkları ortak basın açıklamasında CHP Ordu milletvekili Seyit Torun' a Ordu Büyükşehir Belediye başkan adaylığı için görev verilmeli açıklamasında bulundular.