Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve bağlı kuruluşu Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi (TESKİ), 24 Kasım’da Şarköy ilçesi Eriklice Mahallesi’nde yapılacak kanalizasyon hattının temel atma törenini yapacak. 

Proje kapsamında, Büyükşehir Belediyesi ve TESKİ tarafından Eriklice ve Hoşköy Mahallelerinde toplam 11 bin 380 metre kanalizasyon şebeke inşaatı ve Eriklice Mahallesi’nde bin 855 metre terfi hattı ve bir adet paket terfi merkezi yapılacak. Eriklice Mahallesi Kanalizasyon Şebeke Hattı İnşaatı kapsamında ise 10 bin 166 metre kanalizasyon hattı yapılması planlanıyor. 

Konu ile ilgili açıklama yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “Büyükşehir Belediyesi olarak vatandaşlarımız için altyapıdan üstyapıya, ulaşımdan sosyal hizmetlere kadar birçok alanda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Altyapı çalışmaları da bu anlamda büyük önem verdiğimiz hizmetlerin başında geliyor. Şarköy ilçemizde temel atma törenini gerçekleştireceğimiz kanalizasyon inşaatımız ilçemizde önemli bir ihtiyacı gidermiş olacak. Ben 24 Kasım Perşembe günü saat 14.00 Eriklice Mahallesi’ndeki temel atma törenimize tüm vatandaşlarımızı davet ediyorum” dedi.