Haber: Serap Cömertoğlu İşcan

Tekirdağ Adalet Sarayı’nda gerçekleştirilen mazbata töreninin ardından Yüceer, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kurucu Başkanı Kadir Albayrak’tan görevi devraldı.

Belediye Başkanlığı binasının önünde vatandaşlarla buluşan Yüceer, Tekirdağ’ın gücüne güç katma, kadınların emeğini baş tacı etme vakti olduğunu belirtti.

Gençlere iş, istihdam sağlama, emeklilerin yükünü hafifletme, Tekirdağ’ın bayrağını en ileriye taşıma vakti olduğunu dile getiren Yüceer, şunları söyledi:

“Tekirdağ’da hiçbir çocuk yatağa aç girmeyecek. Güçlü Tekirdağ’da hiçbir genç gelecek kaygısı taşımayacak. Güçlü Tekirdağ’da hiçbir kadın kendini güvensiz hissetmeyecek. Güçlü Tekirdağ’da hiç kimse kendini sahipsiz, kimsesiz, çaresiz, hissetmeyecek. Yaşamın her evresinde, her alanında candan başkanını yanınızda göreceksiniz. Size söz veriyorum. Kuracağımız birimlerle, sağlayacağımız desteklerle Tekirdağ’ımızda darda, zorda, sıkıntıda hiçbir hemşerimizi bırakmayacağız. Herkesin ihtiyaçlarına duyarlı bir belediyecilik anlayışıyla hareket edeceğiz. Her yerden hemşerimin huzurlu ve sağlıklı yaşam süreceği bir Tekirdağ için çalışacağız.”

Kendisine oy verenlerin pişman olmayacağını, vermeyenlerin ise ötekileştirme hissetmeyeceğini söyleyen Yüceer, yorulmadan, durmadan, büyük bir aşkla 11 ilçe belediye başkanı ile beraber Tekirdağ’a hizmet edeceklerini ve Tekirdağ’ı hak ettiği yere birlikte taşıyacaklarını kaydetti.