Tarsus Belediyesi tarafından açılan Karavan Park, karavan tutkunlarına konaklama, su ve elektrik gibi hizmetleri ücretsiz olarak sağlanıyor. Alan içerisinde tuvalet, duş, atık su boşaltma alanı ve çeşitli alanlar da bulunuyor. Tarsus Şelalesi kıyısında kurulan Karavan Park, kent merkezine olan yakınlığı ile de dikkat çekiyor.

Başkan Haluk Bozdoğan’ın da sık sık ziyaret ederek misafirler ile sohbet ettiği Karavan Park, yurtdışı ve yurtiçinde sosyal medya fenomenleri, turistler ve youtuberler tarafından paylaşılıyor ve beğeni yorumları ile adından sıkça söz ettiriyor.

“KEDİMİZ VE KÖPEĞİMİZ İLE AİLE BOYU BURADA ÇOK GÜZEL VAKİT GEÇİRDİK’’

Karavan Park’ı deneyimlemek üzere Antalya’dan gelen Latif ve Fatma Demir çifti, Karavan Park ile ilgili memnuniyetlerini dile getirerek,  “Buraya geldiğimizde karşılaştığımız doğal güzelliklere hayran kaldık. Antalya’dan geliyoruz ve bu hizmetin verildiğini görünce hemen burayı deneyimlemek istedik. Bir gün kalacaktık ancak 3 gündür buradayız ve ayrılmak istemiyoruz. Lavabolar çok temiz, duş imkânı sağlanıyor. Kedimiz ve köpeğimiz ile aile boyu burada çok güzel vakit geçirdik. Belediye Başkanımız Haluk Bozdoğan’ın bu projesi tüm belediyelere örnek olmalı. Bir karavan sahibinin ihtiyacı olan her şey burada bizlere sunulmuş. Çalışanların ilgisi de bizleri çok memnun etti. Arkadaşlarımıza burayı tavsiye edecek ve yeniden burayı ziyaret edeceğiz. Her şey için teşekkür ederiz’’ dedi.

“ARKADAŞLARIMIZIN TAVSİYESİ ÜZERİNE GELDİK’’

Ankara’dan bir tavsiye üzerine geldiklerini belirten Orhan ve Mine Özhan çifti ise "Burayı bir arkadaşımızın vesilesi ile keşfettik. Alanı incelemeye geldik. Çok güzel görünüyor. Şartları biz karavancılar için çok güzel. Burada konaklamak üzere karavanımızı alana park ettik. Böyle bir hizmet için belediyemize ve başkanımıza teşekkür ederiz" diye konuştu.