Başkan Bozdoğan, Başkan yardımcıları ve teknik ekibin bulunduğu heyet bir günde; Halitağa, Akarsu, Kelahmet, Çatalca, Ağzıdelik, Egemen, Baharlı, Köselerli, Bahşiş, Kulak, Atalar, Yeşiltepe, Hasanağa, Aliağa, Aliefendioğlu, Yenitaş, Mantaş, Küçükkösebalcı, İbrişim, Karadirlik, Hacıhamzalı, Çevreli, Sıraköy, Kadelli, Kızılçukur, Alibeyli, Göçük, Eskişehir, Yazlık, Kırıt, Taşobası, Körlübeyi, Kurbanlı, Sağlıklı, Kayadibi, Dadalı, Akgedik, Bolatlı, Özbek, Çamtepe, Aladağlı, İncirgediği, Cırbıklar, Kumdere, Muratlı, Karayayla, Camilimanda ova ve dağ köylerini ziyaret ederek köylülerle bir araya geldi. 

Köy ziyaretlerinde yurttaşlarla bayramlaşıp sorun, istek ve şikayetleri dinleyen Bozdoğan, muhtarların ve yurttaşların taleplerini not alarak belediye ekiplerini saha sorunlarının çözümü için görevlendirdi.  Ziyaretlerde Bozdoğan, köy sakinlerine belediyenin çalışmaları hakkında da bilgi verdi. Projeleri detaylı şekilde anlatan Bozdoğan, çalışmalarla ilgili öneri ve talepleri aldı. 

Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, şöyle konuştu:

“Ovadan dağlara, dağlardan denize kadar tüm şehrimizi bir uçtan bir uca dolaşarak Tarsus Belediyesi’nin varlığını her yerde hissettiriyoruz. Büyük ve güçlü belediyemizin tüm olanakları en uzaktaki mahallemizden, en merkezi mahallemize kadar ortak bir paydada hizmete dönüşüyor. Ziyaret ettiğimiz her noktada vatandaşlarımızın bizlere gösterdiği samimiyet gösteriyor ki, durmadan, dinlenmeden çalışmaya, soluk almadan hizmet etmeye devam edeceğiz. Ziyaretlerimizde muhtarlar öncülüğünde vatandaşlarımızın sorunlarını dinleme fırsatı bulduk. Vatandaşlarımızın bizlere ilettiği sorunlarında takipçisi olacağız. Köy ziyaretlerimizde bizlere kapıları açan ve misafirperverlikleri ile her zaman göğsümüzü kabartan tüm köylülerimize ve muhtarlarımıza yürekten teşekkür ediyorum.”