Suudi Arabistan'daki Süper Kupa finalinde, ülke yetkilileri Atatürk resimlerine izin vermedi. Fenerbahçe ve Galatasaray'ın sahayı terk etmesiyle final iptal edildi.

İktidara yakın isim Rasim Ozan Kütahyalı, bir yargı operasyonunun geleceğini iddia etti. Kütahyalı, X hesabından şunları sarf etti:

"Devletin dünkü rezalette sahtekarlık yapan futbol yöneticilerine adli operasyon yapacağı yetkililerce açıkça söyleniyor. Fakat bu adli operasyonun dün “Geri dönün, maçı oynamayın” diye gaza gelip coşan futbol yorumcularını da kapsayacağı da ifade ediliyor ki bu bence yanlış olur"

ALİ KOÇ İLE TARTIŞMASI AKILLARA GELDİ

Kütahyalı'nın geçen sene bir TV programında Fenerbahçe Başkanı Ali Koç işle yaptığı tartışma akıllara geldi. Ali Koç, Kütahyalı'ya şunları söylemişti:

"İnsanların geçmişte yaptıkları ve söyledikleriyle bugün başı derde girebiliyor.

Karşımdaki zat yanlışından da dönmüş olabilir ama en büyük o zaman cemaat deniyordu destekçilerinden, sempatizanlarından ve de daha kötüsü kul hakkı yendiği zaman sözcüsü. Sen ne dersen de senin alnından çıkmayacak. İnsanlar yaptıklarıyla sorumludur. Önce FETÖ'yü yücelteceksin, sonra çökerteceksin.

Bir de koskoca Galatasaray camiasını bağlıyorsun. Aziz Yıldırım'ı yemek isteyenler içerisinde sen de varsın. Ergenekon, Balyoz hepsinde vardın."