Haber: Ali Taş / Antalya Körfez

Atatürk Devlet Hastanesi çalışanlarına 26 Nisan Çarşamba günü, sendika toplantısı için saat 16.00’da yemekhanede toplantı çağrısı yapıldı. Saat 16.00’da toplantıya katılan çalışanlar karşılarında AKP Antalya Milletvekili Tuba Çokal Vural’ı görünce şaşkınlığa uğradılar.

Tuba Vural Çokal’ın tanışma toplantısı organize edilen ancak çalışanlara sendika toplantısı olarak duyurulan ve Atatürk Devlet Hastanesi yemekhanesinde gerçekleştirilen toplantının organizasyonunu, hastanede çalışırken aynı zamanda AKP Muratpaşa ilçe yönetiminde bulunan kişiler tarafından whatsapp grupları üzerinden organize edildiğini belirten kaynaklar, whatsapp gruplarında hastanede temizlik, güvenlik, yemekhane, klinik destek, tıbbi sekreterlik bölümünde çalışanların bulunduğunu belirterek bu bölümlerde çalışanların ‘sendika’ toplantısı için geldiklerini ancak karşılarında Tuba Çokal Vural’ı gördükleri bilgisini paylaştılar.

KADRO TALEBİNE VAAT

Organizasyonun, Tuba Çokal Vural’ın tanışma toplantısı olduğunu öğrenen çalışanlar, Vural’a kadro taleplerini iletirken, Vural’ın da bu taleplere vaatlerde bulunduğu, video kaydına yansıyor.

TUĞBA VURAL TWEET(1)

TUBA ÇOKAL VURAL SOSYAL MEDYASINDAN PAYLAŞMIŞ

AKP Antalya Milletvekili Tuba Çokal Vural, Antalya Devlet Hastanesindeki toplantıyı sosyal medya hesabından, “Muratpaşa İlçe teşkilatımız ile birlikte Atatürk Devlet hastanesi çalışanlarımız ile bir araya geldik” diyerek, fotoğrafları ile sosyal medya hesaplarından paylaştı.

CAVİT ARI TWEET

CAVİT ARI: “BAKALIM AYNI ORTAMI BİZE SAĞLAYACAKLAR MI?”

CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı yaşanan olaya, Tuba Çokal Vural’ın paylaşımını alıntılayarak, “SGK Başhekimini arayıp aynı toplantıyı bizim için de düzenlemesini talep edeceğim. Herhalde devlet memuru olduğunu unutan bir bürokrat iktidara yaranmaya çalışıyor. Bakalım aynı ortamı bize sağlayacak mı?” diyerek tepki gösterdi.