Selahattin Demirtaş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda iktidara çok sert tepki gösterdi. Demirtaş'ın paylaşımları şöyle:

"PİŞKİNCE, UTANMAZCA, PERVASIZCA TEHDİTLER"

"100 binden fazla can kaybı, 85 milyon yaralı yürek var, her yerde feryat var, figan var. Büyük bir yıkım var. Bu yıkımın sorumluları ise pişkince, utanmazca, pervasızca halen tehditler, hakaretler savuruyor."

"İKİ ELEŞTİRİYİ BİLE KALDIRAMAYAN AŞAĞILIK SÜRÜSÜ"

"Trolleri, çeteleri aracılığıyla halkı sindirmeye, korkutmaya, alçakça üste çıkmaya çalışıyorlar. Herkes el ele vermiş dayanışmayı büyütmeye çalışırken iki tane eleştiriyi bile kaldıramayan bu aşağılık sürüsü, herkese parmak sallayıp "Hesap soracağız" falan diyebiliyor."

"DEVLET SİZİN TAPULU MÜLKÜNÜZ MÜ?"

"Siz kendinizi ne sanıyorsunuz be! Devlet sizin tapulu mülkünüz mü? Halk sizin köleniz mi? Haddinizi bilin! Mafyavari böğürmelerinizle korkup sinecek bir halk yok karşınızda!"

"KÜSTAHÇA SALLADIĞINIZ O PARMAKLARINIZ KIRIP SALTANATINIZA SON VERECEK BU HALKTIR"

"Günü geldiğinde küstahça salladığınız o parmaklarınızı, ortaya koyacağı iradeyle tek tek kırıp saltanatınıza son verecek olan da bu halktır, asıl siz korkun! Ve iktidarınızın sayılı günlerini efendice tamamlayıp defolun! Halk ayağa kalkmasını bilir."