Manisa'nın Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetmesinin ardından son yolculuğuna uğurlanıyor. Durbay için ilk tören, Şehzadeler Belediyesi önünde başladı.

TÖRENE SİYASETÇİLER VE ÇOK SAYIDA YURTTAL KATILDI
Cenaze törenine, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun eşi Dilek Kaya İmamoğlu, CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik, İBB Başkan Vekili Nuri Aslan, CHP Genel Başkan Yardımcıları, CHP Çanakkale Belediye Başkanı Muharrem Erkek, CHP Manisa il ve ilçe yöneticileri, diğer partilerden çok sayıda siyasetçi ve Manisalılar katıldı.

Belediye önündeki törenin ardından Durbay'ın cenazesi Hatuniye Camii'ne götürülecek. Gülşah Durbay'ın naaşı, daha sonra Koldere Mezarlığı'nda defnedilecek. Taziyeler, Koldere'de bulunan aile evinde kabul edilecek.





