Sedat Peker’in basın danışmanı Emre Olur sosyal medya hesabından “Biraz önce Halk TV’yi seyrederken Levent Göktaş’a ait olduğu söylenen bir açıklamadan bahsediyorlardı. Orda bir kelime canımı sıktı “Beni Sedat Peker’e benzetmeyin devleti başınıza yıkarım” demiş. Levent abi eğer bu sözü sen söylemediysen şimdi söyleyeceklerimden dolayı kusura bakma. Beni Sedat Peker’le karıştırmayın demek ne demek? Kimsin lan sen y….k, Ankara’ya geldiğimde görüşmelerimizde yarım metre arkamdan yürüdüğün gerçekliği ortadayken beni Sedat Peker’le karıştırmayın demek ne demek?" ifadelerini kullandı.

Suç örgütü lideri Sedat Peker, basın danışmanı olduğu bilinen Emre Olur’un Twitter hesabı üzerinden bir paylaşım yaparak Levent Göktaş’a seslendi. 

Göktaş’a ait olduğu öne sürülen Twitter paylaşımlarına cevap veren  Peker şu ifadeleri kullandı:

“Biraz önce Levent Göktaş’a ait olduğu söylenen bir açıklamadan bahsediyorlardı.

Orda bir kelime canımı sıktı ‘Beni Sedat Peker’e benzetmeyin devleti başınıza yıkarım’ demiş. Levent abi eğer bu sözü sen söylemediysen şimdi söyleyeceklerimden dolayı kusura bakma.

Beni Sedat Peker’le karıştırmayın demek ne demek ?

Kimsin lan sen y….k, Ankara’ya geldiğimde görüşmelerimizde yarım metre arkamdan yürüdüğün gerçekliği ortadayken beni Sedat Peker’le karıştırmayın demek ne demek ?

Benim ilgi alanımda değildin. Ancak emin ol şimdi radarıma girdin.

Yaşar Baba vasıtasıyla bana teklif ettiğin para ile ortadan adam kaldırma tekliflerini de seçimlere 2 ay kala çekeceğim videolarda da konuşacağız.

Kimsin lan sen beni Sedat Peker ile karıştırmayın diyorsun?

Ulan tüm dünya öğrendi de sen öğrenemedin mi?

Dostlarımla eşit olmayı kabul ederim üstünlük taslamam ancak kimsenin beni küçültmesine izin vermem.

Kibrit kutusuna girmeye hazır ol.

Seni de kibrit kutusuna sokacam. Söz namus göreceksin.

Zekaya saygı duymayı sen de öğreneceksin.”

Sedat Peker, basın danışmanı olduğu bilinen Emre Olur’un paylaşımları retweetledi.