Seçime sayılı saatler kaldı. Kader seçimi olarak nitelendirilen Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turu 28 Mayıs'da yapılacak. Seçim heyecanı tüm ülkede devam ederken Kılıçdaroğlu'nun twitterda en çok izlenen 10 videosunu sizler için derledik.  

Kemal Kılıçdaroğlu'nun en popüler videosu ise "Alevi" başlıklı videosu oldu. Videoda doğup büyüdüğü kültürü anlatan Kılıçdaroğlu 155,8 Mn görüntülenme aldı.

Ankara ve İstanbul Belediye Başkanları Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu ile çektiği video ise en popüler videoların arasında girdi. "Yiğitlerim" isimli video 32,2 Mn görüntülenme aldı.

Sosyal medyada en çok ilgi çeken videolarından biri de 24,9 Mn izlenme alan "Mustafa Kemal Atatürk" isimli video oldu. 

Türkiye havacılık tarihine ve Atatürk Havaalanından bahseden Kılıçdaroğlu Twitter'da 29,8 Mn izlendi. Videoda havacılık ve uzay projelerinden bahsetti.

"Ne Batı ne Doğu, bu Türk'ün Yolu" başlıklı videosu ile Türk ticaret yolunu kuracağını anlatan Kemal Kılıçdaroğlu 23,6 Mn izlendi.

Kılıçdaroğlunun "En kısa video" başlıklı videosu ise 19,2 Mn görüntülenme aldı. Videoda Kılıçdaroğlu "Bugün dünden daha fakirsen tek sebebi Erdoğan. İyi akşamlar" dedi.  

Bir diğer dikkat çeken video ise Kemal Kılıçdaroğlu'nu bekleyen çocuklar oldu. Çocukların "İlk defa Cumhurbaşkanı görüyorum. İyi ki gelmiş" sözleri ilgi çekti. İlgili video twiter hesabı üzerinden 18,8 Mn görüntülenme aldı

Kılıçdaroğlu'nun "Bay Kemal'in en çılgın projesi demokrasidir gençler. Çünkü demokrasi ve özgürlük, gençlere hediye edilebilecek en iyi devrimdir" diyerek çektiği demokrasi konulu videosu ise 17.3 Mn izlendi.

Kardeşlik çağrısı yaptığı "Kürt" isimli videoyu yayınlayan Kılıçdaroğlu, bu içerikle 15,5 Mn görüntülenme aldı

Kılıçdaroğlu'nun ekonomik çöküşe dair dikkat çekme adına çektiği "Gerçekler" isimli videosu ise 10,2 Mn izlendi. Video da süt, pirinç gibi temel gıda maddelerinin geçen sene ve bu sene ki fiyatları karşılaştırılıyor.